Dansuri pentru copii

Dezvolta personalitatea

copilului tau

Cursurile de dans ii vor ajuta pe copii sa isi dezvolte personalitatea si sa isi petreaca timpul liber intr-un mod agreabil.

De asemenea, merita spus ca dansul, alaturi de gimnastica aerobica le poate fi de un real folos inclusiv copiilor care se confrunta cu probleme de greutate.

Asadar, cursurile de dans reprezinta o alternativa excelenta pentru a ajuta un copil sa se dezvolte armonios, din toate punctele de vedere, consumandu-si energia intr-un mod creativ si distrandu-se si socializand cu alti copii.

Profesor: Irina Cristian - coregaf dans modern, clasic si contemporan.

Dansuri pentru copii

Classic, Modern, Contemporan

Daca copilul dumneavoastra are prea multa energie si nu stiti cum sa si-o consume va ajutam noi cu un raspuns: prin cursuri de dans!

Obiectivul cursurilor de dans pentru copii este de dezvoltarea armonioasa, atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Cu siguranta acest lucru va fi benefic pe parcursul vietii copilului.

Prin dans, copiii invata si munca in echipa, invata sa se concentreze, le sunt imbunatatite abilitatile de perceptie, de observatie, toate acestea avand efecte pozitive in activitatile zilnice, inclusiv in cele scolare.

Tarife cursuri de dans pentru copii

1 sedinta
30 RON
Programeaza-te
Abonament 8 sedinte / luna
130 RON
Programeaza-te
Abonament 12 sedinte / luna
150 RON
Programeaza-te